Prosjekt

Hallgruppen bygde to enorme lagerhaller på få uker

Siden pandemien har danske Harald Nyborg A/S, som driver detaljhandel både i butikk og på nett i det danske og svenske markedet, opplevd stor vekst. Så stor at de nå utvider lageret i Odense med 4000 m2 fordelt på to lagerhaller. Hallgruppen står i spissen for byggeprosjektet.

Harald Nyborg er en travel butikk. Så travel at de nå velger å utvide lagerhallen i Odense med to ekstra lagerhaller på 40 x 50 x 9 meter. I alt 4000 m2. Men de har gått utradisjonelt til verks. Varehuskjeden valgte Hallgruppen til å stå i spissen for konstruksjonen av de nye teltlagerhallene. Lagerhallene består av teltduk og stålramme – fremfor murstein – og står nå klare etter kort tid.

Dette vekker begeistring hos Harald Nyborg.

«Vi er utrolig glade for at vi på så kort tid har fått to splitter nye lagerhaller klare til bruk. Det har stor betydning for virksomheten at vi slipper å bruke flere år på å utvide butikken vår. Dette gjør at vi kan prioritere kundene våre og møte behovene deres raskest mulig», sier Kurt Øbro som er utviklingssjef hos Harald Nyborg.

Byggeprosjektet ble startet i mai, og de nye teltlagerhallene skal være med på å imøtekomme danskenes og byggebransjens økende etterspørsel.

En rask og solid løsning

Hallgruppen har på få år blitt en internasjonal aktør med en omsetning på over 568 millioner kroner. I 2021 vant de «hurtiglager»-anbudet hos Harald Nyborg. Alt i alt viser dette at teltlagerhaller har en lys fremtid i Danmark.

«Vi opplever en økende etterspørsel etter alt fra arbeidstelt til lagerhaller, som de vi har bygget for Harald Nyborg. Dermed tyder det på at også det danske markedet for alvor begynner å få øynene opp for hva teltkonstruksjoner er i stand til», sier Kim Jansdorf, direktør for Hallgruppen i Danmark, og fortsetter:

«Selv om det er en ukonvensjonell måte å gjøre det på, er teltkonstruksjoner en rask løsning som aldri går på akkord med kvaliteten. Teltlagerhallene i Odense vil fungere permanent – akkurat som om de var bygget med betong og murstein.»