Beskytt materialer og byggeplassen med et industritelt

Når det blåser, regner og snør kraftig, kan byggeprosjektet fort bli forsinket. Av og til er det nok med én kraftig byge før du blir nødt til å bruke tid på å reparere skader eller drenere vann. Ved å dekke arbeidsplassen med et industritelt eller overdekning kan du sikre at prosjektet ditt ikke blir forsinket, og sørge for at materialet ikke blir ødelagt som følge av vær og vind.

Industritelt er stabile og solide, noe som gjør at du kan montere dem på de mest krevende byggeplassene. Du kan selvfølgelig også bruke dem som lagertelt for materialer som må være på stedet, men samtidig må beskyttes mot vær og vind. Hallgruppens industritelt gir effektiv beskyttelse mot krevende og vått vær. De kan brukes som et prefabtelt, lagertelt, produksjonstelt, materialetelt, tildekning under renoveringsprosjekter eller støpearbeid og mye mer.

Industritelt med mange bruksområder

Hallgruppens industritelt gir effektiv beskyttelse mot krevende og vått vær. Ta kontakt med oss, så tar vi en prat om hvilken type industritelt som passer best for deg. Vi har mye erfaring med industritelt og plasthaller og er derfor trygge på å gi deg tips og råd slik at du skal få det beste teltet for nettopp dine behov.

Praktiske og stabile industritelt

Industriteltene våre er utformet med kraftige aluminimumsprofiler med flammehemmende PVC-duker i flere ulike fargevalg. Teltene er enkle å transportere og montere. De kan dessuten løftes og åpnes. Vi anser dette som nødvendige egenskaper ettersom vi vet hva som kreves av industriteltene våre på arbeidsplassen. Vi tilbyr alt fra standardløsninger til spesialkonstruksjoner.

Kontakt oss via telefon eller en tilbudsforespørsel her på hjemmesiden, så kan vi sammen finne den rette løsningen for deg og bedriften din!

Valgmuligheter

Bredde Høyde Lengde Størrelse Løftbart Flyttbart Farge Isolert duk Stålplate Sandwichkassetter

Tilvalg

Avfukting Belysning Ventilasjon Varme Gulv Porter Dører Logo Sluser