Med et idrettsanlegg fra Hallgruppen får du alltid optimale omgivelser å trene i – uansett årstid. Hallbygningene våre har et lyst og romslig interiør med god akustikk. Idrettslokalene utformes etter dine spesifikke behov, med ulike rom for garderober, WC og dusj, kjøkken og kantine. Vi har også en rekke tilbehør som møbler, belysning og annet interiør.

Vi kan selvfølgelig skreddersy idrettsbygget din med en fasade i valgfri farge og med veggbekledning, som for eksempel sandwichelementer, samt vedlikeholdsfrie vinduer, dører og porter etter behov.

Hallgruppen tilbyr et stort utvalg av tjenester, for eksempel innen nybygg, renovering, prosjektering og hjelp med byggesøknader til kommunen. Alle bygningene våre har en lang levetid, lave vedlikeholdskostnader og god totaløkonomi. Vi har en egen ingeniøravdeling og sivilarkitekt. Vi kan opptre som totalentreprenør der vi har ansvaret for hele prosjekteringen og koordineringen gjennom hele prosjektet, og sørger for at det nye kontorbygget ditt oppfyller alle regelverk og byggestandarder.

Kontakt oss, så kan vi gå gjennom byggeprosjektet ditt sammen!