En gul gravemaskin inni en bulkhall med høyt tak, håndterer store betongblokker og sand. Hallgruppen har bygget denne robuste strukturen.
En rød bulkhall med hvitt tak, omgitt av skog. Hallgruppen tilbyr denne fleksible og holdbare løsningen for ulike lagringsbehov.
Inni en romslig bulkhall med blå vegger og synlige ståldragere. Denne konstruksjonen er ideell for lagring og leveres av Hallgruppen.
Hallgruppen har bygget en blå bulkhall ved vannet, omgitt av grøntområder. Perfekt for lagring og logistikk nær havneområder.
Innsiden av en stor bulkhall med hvite vegger og høyt tak, lysinnslipp gjennom transparent takmateriale. Levert av Hallgruppen.
En grå bulkhall ved en havn med kraner i bakgrunnen, bygget av Hallgruppen. Robust konstruksjon for maritime miljøer.
Inni en bulkhall med blå vegger og store betongblokker, ideell for industriell bruk. Hallgruppen har levert denne bygningen.
To store hvite bulkhaller ved solnedgang, brukt til lagring av materialer med hjelp av transportbånd. Hallgruppen tilbyr disse holdbare løsningene.
Innsiden av en romslig bulkhall med trepaneler på veggene og høyt under taket. Perfekt for omfattende lagringsbehov, levert av Hallgruppen.
En vidstrakt bulkhall med fargerike striper på veggene, høyt tak og rikelig med belysning. Hallgruppen har bygget denne anlegget for store lagringsløsninger.
Innsiden av en enorm bulkhall med trepaneler og synlige ståldragere. Denne robuste hallen er perfekt for industriell bruk, levert av Hallgruppen.
En stor grå bulkhall ved havnen med flere ventilasjonsåpninger, bygget av Hallgruppen for å tåle maritime forhold.
Innsiden av en bulkhall fylt med stablede hvite sekker og arbeidere i verneklær, en løsning fra Hallgruppen for omfattende lagring.
En tom bulkhall med høyt tak og lysinnslipp, perfekt for industriell bruk. Hallgruppen leverer denne fleksible bygningen.
To store åpne bulkhaller omgitt av snø, egnet for lagring av sand og grus. Hallgruppen tilbyr disse løsningene.
To grå bulkhaller under konstruksjon, omgitt av byggematerialer. Hallgruppen er ansvarlig for å levere disse holdbare bygningene.

Bulkhallenes innvendige veggsystem er en integrert og kostnadseffektiv løsning, som er spesielt dimensjonert og tilpasset for de ulike lagerbehov og bulkvarer.

Når du kjøper en bulkhall fra Hallgruppen vil våre salgskonsulenter hjelpe deg med å tilpasse hallen til dine bulkvarer og spesifikasjoner. Hallene er naturligvis designet for hurtige leveranser og byggetid – slik at de enkelt transporteres og monteres.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss idag!

Valgmuligheter

Bredde Høyde Lengde Størrelse Løftbart Flyttbart Farge Isolert duk Stålplate Sandwichkassetter

Tilvalg

Avfukting Belysning Ventilasjon Varme Gulv Porter Dører Logo Sluser