Stålhaller til ulike formål – med høy kvalitet

Kanskje tennisforeningen din trenger en hall som dere kan spille i om vinteren, eller kanskje bedriften din har vokst, og du trenger flere kontorlokaler? Med en stålhall kan både størrelsen og funksjonene tilpasses. Ta kontakt med oss, så kan vi fortelle mer om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg!

Stålbygg for både bedrifter og kommuner

Et stålbygg fra oss på Hallgruppen er alltid av høyeste kvalitet, og vi følger alle byggestandarder og regelverk. Når vi bygger en stålhall, gjør vi det med metallplater, PVC-duker eller sandwichpaneler, og som oftest er kundene våre bedrifter eller kommuner. Vi er selvfølgelig CE-sertifiserte.

Våre løsninger er fleksible, og hos oss kan du velge alt fra standardløsninger til skreddersydde alternativer. Du kan for eksempel velge mellom konstruksjoner med saltak eller pulttak, og vi hjelper deg også med innredningen i stålhallen dersom du ønsker det.

Totalentreprise av stålbygg

Vi på Hallgruppen vet at det kan være en tidkrevende oppgave å planlegge byggeprosessen. Det er mange regelverk å forholde seg til, og det er mange beslutninger som skal tas. I slike tilfeller kan det være fint med en totalentreprenør. Vi har erfarne prosjektledere, anleggsledere og egen arkitekt som hjelper deg med å komme trygt i mål med konstruksjonen.

Kontakt oss gjerne via telefon eller en tilbudsforespørsel her på hjemmesiden, så hjelper vi deg!

Valgmuligheter

Bredde Høyde Lengde Størrelse Løftbart Flyttbart Farge Isolert duk Stålplate Sandwichkassetter

Tilvalg

Avfukting Belysning Ventilasjon Varme Gulv Porter Dører Logo Sluser