Hallgruppen har satt opp et eventtelt ved en skibakke under et vintersportsarrangement. Publikum inne i teltet ser på en skiløper som kjører ned bakken.
Hallgruppen har satt opp et stort, gjennomsiktig eventtelt på en grønn plen, perfekt for utendørsarrangementer under en klarblå himmel.
Innsiden av et romslig eventtelt fra Hallgruppen fylt med mennesker ved runde bord, belysningen er sterk og fargerike plakater pryder veggene.
Et eventtelt fra Hallgruppen står på et snødekt sted, med trapper som fører opp til inngangen. Teltet har bannere som viser Hallgruppens logo.
Hallgruppen har innredet et eventtelt med langbord og belysning i taket, klart for en middagsinvitasjon. Teltets interiør er elegant og velorganisert.
Et åpent eventtelt fra Hallgruppen som viser forskjellige maskiner og produkter, folk samler seg for å se på utstillingen.
Et hvitt eventtelt fra Hallgruppen brukes som utstillingshall for John Deere. Besøkende går rundt og ser på maskiner og andre utstillinger.
Et stort eventtelt fra Hallgruppen med benker og bord oppstilt for en utendørsfest. Teltet står på en åpen plass omgitt av moderne bygninger.
Flere små hvite eventtelt fra Hallgruppen oppstilt på en festival med festlige lyslenker og mange besøkende som nyter kveldens arrangement.
Et stort område fylt med forskjellige eventtelt fra Hallgruppen, hvor forskjellige maskiner og produkter vises frem på en messe under en overskyet himmel.
Et svart eventtelt fra Hallgruppen på en gressplen omgitt av naturen.
To hvite eventtelt fra Hallgruppen på en messe, folk går rundt og flagg vaier i bakgrunnen.
Hallgruppen har satt opp et eventtelt for en konsert med sittende gjester og fargerike lys som lyser opp scenen.
Et telt fra Hallgruppen fullt med mennesker som ser på en opptreden på en opplyst scene under en festlig kveld.
Inne i et stort eventtelt fra Hallgruppen med oppstilte bord og stoler for en kommende middagsinvitasjon.
Et eventtelt fra Hallgruppen opplyst om natten, hvor et arrangement pågår. Teltet står på en snødekt overflate.
Inne i et eventtelt fra Hallgruppen, hvor gjester er samlet for en elegant middag med belysning og dekorasjoner.
Hallgruppen har satt opp et eventtelt på et vintersportssted, hvor besøkende samles utenfor for å delta i arrangementet.
Flere eventtelt fra Hallgruppen oppstilt på et vintersportssted, omgitt av snø og tåke.
Et langt eventtelt fra Hallgruppen på en byggeplass, med arbeidere som forbereder seg til et kommende arrangement.
Inne i et eventtelt fra Hallgruppen, hvor benker er oppstilt for et kommende arrangement på en gruslagt overflate.
Hallgruppen har satt opp et eventtelt med glassvegger på en snødekt fjelltopp, med spektakulær utsikt over omkringliggende daler og fjell.
Et stort sportsarrangement med deltakere som sykler og går rundt. Flere eventtelt fra Hallgruppen ses i bakgrunnen under en klarblå himmel.

Våre eventtelt har en kraftig aluminiumramme og teltduk i teknisk tekstil / PVC. Teltet  kommer i ulike bredder, og kan forlenges med moduler for å tilpasse lengden. Vi leverer også tilbehør som quickup-telt og topptelt, møbler og interiør som klappbord, klappstoler, bankettstoler, bankettbord, barer og scener samt tilbehør som plastgulv, duker, trekk m.m.

Arrangementsteltet kjennetegnes av at de har en stor takhøyde og romslige arealer innvendig uten å måtte bruke innvendige søyler eller teltbein. Denne telttypen brukes ofte til større arrangementer og eventer, som for eksempel konserter der popup-teltene og toppteltene våre blir for små. Fargen på teltet er standard hvit, men andre farger kan leveres på bestilling.

Teknisk informasjon

Eventteltet har aluminiumsramme og takduk i teknisk tekstil. Teltet leveres som standard i hvitt, andre farger kan leveres på bestilling.

Teltet leveres i disse standard breddene:

  • 5 m
  • 7,5 m
  • 10 m
  • 12,5 m

Lengden på eventteltet kan forlenges med standardmoduler på:

  • 2,5 meter

Standard vegghøyde:

  • 2,30 m

Øvrige bredder og lengder er mulig å fremskaffe. I tillegg til at vi tilbyr andre telt- og eventløsninger. Ta kontakt for informasjon og tilbud.

Hvor stort telt trenger jeg?

En tommelfingerregel kan være å beregne ca. 1 m² per person.

Trenger du scene, bar, garderobe eller for eksempel et mingleområde, tilpasses teltstørrelsen etter dette.

Valgmuligheter

Gjennomsiktig duk Bredde Lengde Takform Farge

Tilvalg

Bord Stoler Vindu Harde vegger Myke vegger Ventilasjon Varme Teppe Gulv Fôr Dører Trapper Logo Garderobe Dusj Toalett