Snøseil brukes innen bygg og anlegg til å dekke til områder ved snøfall, regn og kulde, for å bevare området under best mulig når det ikke utføres grunnarbeider der. Ved å dekke til med Hallgruppens snøseil kan snøen enkelt løftes bort med byggekran.

Nye snøseil fjerner ulempene

Den gamle typen snøseil var tunge, uhåndterlige, glatte og tok stor plass. Alt dette er historie med våre nyutviklede snøseil.

Våre nye snøseil er på 6,0 x 4,2 meter veier ca. 9 kg, noe som er under halvparten av den gamle typen. Dette gjør at de enkelt håndteres av én mann, og kan slenges bak i bilen uten å oppta hele lasterommet.

De har høyere løftekapasitet enn tidligere, da de er sertifisert for 2500 kg basert på en bruddlast på hele 17800 kg.

Overflaten på Hallgruppens snøseil har høy friksjon på snø, noe som skal gi en tryggere byggeplass med redusert risiko for fallskader.

  • Prisgunstig
  • Miljøvennlig
  • Trygg – PP-duk har høy friksjon på snø
  • Lett – håndteres enkelt av 1 mann
  • Sterk – 2500 kg løftekapasitet
  • Lite pakkevolum

Polypropylen, PP er et syntetisk fiber som regnes som et miljøvennlig alternativ til PVC. PP-duken absorberer ikke væske og har lav egenvekt. Seilene har innsydde og forsterkede løftepunkter i hvert hjørne. Snøseilene har en bruddlast på 17800 kg som gir en sertifisert løftekapasitet på hele 2500 kg med sikkerhetsmargin på 7:1.

Egenvekt: 9 kg Sertifisert løftekapasitet: 2500 kg Bruddlast: 17800 kg Størrelse: 6.0×4.2 m

Valgmuligheter

Vekt Størrelse Brannklasse Farge

Tilvalg

Maljer Logo Stropper