Våre arbeidstelt er fremstilt av kraftige aluminiumsprofiler med flammehemmende PVC-duk i en farge etter eget valg. De er flyttbare, kranløftbare og kan bygges på f.eks. stillas. Vi tilbyr alt fra standardløsninger til spesial løsninger.

Hallgruppens overdekninger gir effektiv beskyttelse mot krevende og vått vær. Våre overdekninger kan brukes til en rekke ulike formål, men de egner seg ekstra godt som beskyttelse mot vær og vind på byggeplassen. De fungerer selvfølgelig også som lagertelt og materialtelt. Andre bruksområder kan for eksempel være som prefabtelt, tildekning under renovering og støpearbeid eller totaloverdekning av broer.

Overdekning fra Hallgruppen som arbeidstelt og lagertelt

Hallgruppens overdekninger er spesielt utformet for rask og sikker montering, med alle de fleksible løsningene som en byggeplass krever. Overdekningene som kan leies og kjøpes hos oss lagerføres i ulike størrelser, noe som gjør det lett å tilpasse teltet ut ifra hvilke behov dere har på arbeidsplassen. Vi tilbyr alt dra standardmodeller til skreddersydde teltløsninger. Hos Hallgruppen kan du både kjøpe og leie overdekning.

Teltene har kraftige aluminiumsprofiler, og teltduken er en flammehemmende PVC-duk som kan fås i mange ulike farger i tillegg til det lagerførte materialet. Overdekningene er dessuten enkle å transportere og montere. De kan løftes og åpnes, bygges på stativ og flyttes med kran. Dette gjør dem utrolig lette å plassere, selv i krevende miljøer.

Lei eller kjøp overdekning av Hallgruppen

Våre overdekninger er perfekte for kortere utleier, med rask levering.

Valgmuligheter

Bredde Høyde Lengde Størrelse Løftbart Flyttbart Farge Isolert duk Stålplate Sandwichkassetter

Tilvalg

Avfukting Belysning Ventilasjon Varme Gulv Porter Dører Logo Sluser