Vi skreddersyr bygningen din med fleksible arealer og funksjoner som kan tilpasses etter både nåværende og fremtidige behov. Vi utformer bygningen med den takhøyden, de innvendige veggene, portene, dørene og vinduene som trengs med tanke på størrelsen og kravene til maskinene og utstyret som skal brukes. Folk trives i kontorlokalene våre takket være det lyse og romslige interiøret. Lokalene utformes etter dine behov, med ulike rom som kjøkken, konferanserom og toaletter.

Hallgruppen bygger alt fra store og komplekse bygninger til prosjekter i mindre skala, og tilbyr et bredt utvalg av tjenester innen for eksempel nybygg, renovering, prosjektering og hjelp til byggesøknader. Vi kan selvfølgelig skreddersy kombinasjonsbygget din med en fasade i valgfri farge og med veggbekledning, som for eksempel sandwichelementer, samt vedlikeholdsfrie vinduer, dører, porter og interiør etter behov.

Alle bygningene våre har en lang levetid, lave vedlikeholdskostnader og god totaløkonomi. Vi har en egen ingeniøravdeling og sivilarkitekt.Vi kan opptre som totalentreprenør der vi har ansvaret for hele prosjekteringen og koordineringen gjennom hele prosjektet, og sørger for at det nye kontorbygget ditt oppfyller alle regelverk og byggestandarder.

Kontakt oss, så kan vi gå gjennom byggeprosjektet ditt sammen!