Et stort idrettsanlegg med flere idrettstelt oppstilt på et åpent område, omgitt av besøkende og idrettsutøvere under en solrik dag.
Et fargerikt idrettstelt fra Hallgruppen, dekorert med logoer, der et sykkellag poserer foran teltet med sine sykler.
Hallgruppen har satt opp et stort idrettstelt for vinterarrangement ved en skibakke, hvor tilskuere ser på skiløpere som konkurrerer.
Et langstrakt idrettstelt fra Hallgruppen, oppstilt på en snødekket overflate med klarblå himmel i bakgrunnen.
Inne i et romslig idrettstelt fra Hallgruppen, fylt med bord og stoler, mingler folk og nyter arrangementet.

Vi kan utfører all type profilering etter deres ønsker, fra enklere logotrykk til helprint på vegger og tak. Pop up rammen er produsert i aluminium. Overflaten har en sølvfarget glans. Aluminium har utmerket korrosjonsmotstand og holdbarhet, i motsetning til stålrammer. Pop Up-rammen kommer sammenfoldet som et «trekkspill» uten noen løse deler og splinter. Pop Up / quick up telt kan brukes i alle årstider.

Kvaliteten på profileringen er av markedets beste, da vi bruker den siste print-teknologien på markedet. Må ikke forveksles med enklere kopier på markedet.

Lagerførte størrelser:

2×2 m, 3×3 m, 3×6 m, 4×4 m, 4×8 m i standardfargene: hvit, grå, sand, blå og sort. Spesialfarger og størrelser kan leveres på forespørsel. Standardfarger leveres normalt i løpet av 2-3 dager, de kan enten hentes på vårt lager, eller vi kan ordne med frakt.

Vi leverer også:

beachflagg – sponsorbanner – sponsor logovegg – reklameseil – reklamebannere i PVC eller polyester

Valgmuligheter

Størrelse Farge Proff Ekstrem

Tilvalg

Vegger Åpninger Vekter Lodd Sandsekker Regndal Gulv Logo