Hallgruppens lagerhaller er fleksible og leveres både i standardiserte størrelser eller etter skreddersøm. Sammen finner vi noe som passer dine ønsker og behov.

Med både god takhøyde og andre tilpassede løsninger, kan lagerhallen bidra til et åpent, lyst og effektivt arbeidsmiljø. Hallene er ofte kledd med PVC-duk av høy kvalitet og er beregnet for de harde nordiske vind- og værforholdene.

Isolert plasthall

Hallgruppen leverer også et bredt utvalg av isolerte plasthaller med sandwichpaneler. En isolert hall brukes vanligvis til lagring av temperaturfølsomme produkter og varer med spesifikke krav til oppvarming eller miljø.

Hallgruppen tilbyr fleksible og isolerte plasthaller med flere fordeler enn andre isolerte bygninger. Våre isolerte lagerhaller er enkle å transportere og montere, de er resirkulerbare og derfor et godt alternativ for selskaper med fokus på miljø. Hallene er bygget med varmegalvanisert stålkonstruksjon kledd med isolerte sandwichpaneler. Isolasjonen som brukes kan være PIR (polyisocyanurat) eller mineralull, avhengig av kundens ønsker og forholdene for konstruksjonen. PIR er en type isolasjon med svært lav varmeledningsevne, meget høy brannmotstand, og er svanemerket.

Vi leverer også komplette løsninger og tilbehør til din lagerhall som f.eks. avfuktere og varme for fukt- og temperaturfølsomt materiale.

Våre dyktige ingeniører og salgskonsulenter hjelper deg hele veien gjennom prosjektet fra innledende design til ferdigstillelse.

Valgmuligheter

Bredde Høyde Lengde Størrelse Løftbart Flyttbart Farge Isolert duk Stålplate Sandwichkassetter

Tilvalg

Avfukting Belysning Ventilasjon Varme Gulv Porter Dører Logo Sluser