Om oss

Vi er en av Nordens største leverandører av hall og telt, og totallentreprenør av bygg. Hallgruppen ble etablert i 2015 med hovedkontor nord for Oslo i Norge. På kort tid har vi i tillegg etablert oss Sverige, Danmark, Tyskland og Latvia, med 14 kontorer og over 110 ansatte. Vi har levert våre produkter til rundt 50 land i alle verdensdeler.

Hallgruppen utvikler og leverer permanente og midlertidige telt, haller og bygg. Vi tilbyr fleksible og innovative løsninger til offentlige og private virksomheter, samt organisasjoner. Hallgruppen tilfører virksomheter fleksibilitet, trygghet og riktige produkter for å løse kortsiktige eller permanente behov. I tillegg til haller, telt og bygg, er Hallgruppen leverandør av modulbygg, presenninger, møbler og tilbehør. Les mer om de ulike bransjene på siden vår. Med egen ingeniøravdeling har vi all kompetansen for å kunne utvikle og levere produkter tilpasset kundens behov og budsjett, om det er en standard eller kundetilpasset løsning.

Ingenting er umulig

Hallgruppen skiller seg ut fra andre leverandører. For i Hallgruppen finner du ekstremt energiske, innovative og kunnskapsrike mennesker som er engasjert i produktene, bransjen og kundene våre. Vi simpelthen elsker det vi driver med! Hallgruppen ser løsninger der andre ser utfordringer. Vi er kjent for å være den leverandøren som er fremoverlent og snur seg raskt. Det er kort vei til beslutninger som igjen gjør at prosessene er raske, i tillegg til at vi jobber kontinuerlig med å ha nok varelagerkapasitet og varer på lager.

RESPEKT – SAMHOLD – ÆRLIG

Uten at dette står skrevet i hvert dokument fra oss, har Hallgruppen 3 verdier. De forteller noe om oss som mennesker og leverandør.

RESPEKT ovenfor hverandre, kundene og produktene våre. Godta at vi er annerledes.

SAMHOLD i motgang og oppgang, vi ser løsninger og ikke utfordringer, og et felles ønske om å levere på et høyt nivå.

ÆRLIGE ovenfor hverandre og kundene. Vi er leverandøren og partneren du kan stole på.

Helse, Miljø og Sikkerhet

Vårt «every day»-mantra er at alle som jobber med eller for oss skal kunne gå hjem hver dag, helt uten skader eller belastninger. Vi er tydelige og kompromissløse i vår egen holdning til helse, miljø og sikkerhet. Vi skal planlegge og utføre vårt arbeid slik at det verken oppstår skader på mennesker, maskiner eller miljø. Et slikt mål er kun oppnåelig hvis alle både individuelt og kollektivt tar et daglig ansvar for HMS-arbeidet i alle våre prosjekter.