En kvinne plasserer et klappbord ved siden av to allerede oppstilte klappbord i et hvitt rom. Bordene har metallben og er designet for enkel transport og oppbevaring.
Et romslig evenementstelt med klappbord dekorert med belysning og blomster, perfekt for en stor samling fra Hallgruppen.
En stor hall innredet for en konferanse med rader av klappbord, komplett med presentasjonsutstyr og skjermer fra Hallgruppen.
Et grått klappbord, robust og enkelt å sette opp for både innendørs og utendørs bruk fra Hallgruppen.
Et stort, hvitt klappbord fra Hallgruppen, utmerket for midlertidige behov i ulike arrangementer.

Møbel serien ZOWN sine bord er meget solid med 45-50 mm bordplate av polyetylen og sammenleggbart understell i pulverlakkert stål. Bordene er av meget bra kvalitet, men vekten er likevel lav, og plastbordet er derfor lett å håndtere.

Klappbordene kan enkelt slås sammen, stables i høyden eller i tralle systemer og krever derfor lite lagringsplass, noe som gjør den egnet for både profesjonelle og private. Flere bordvarianter et spesialdesignet og integrert klips/låsesystem for å gjøre det mulig å koble sammen flere bord til større/lengre enheter.

ZOWN-møbelserie leveres med en 10 års garanti eller 5 års garanti for produkterne hvor dette fremgår af den aktuelle katalogside. For alle andre produkter gælder købelovens garanti og reklamationsret i 2 år. ZOWN har ISO 9002 (1994) og ISO-9001 (2000) certificering.

ZOWN XL 180:

  • Klappbord med bordplate i polyetylen og ramme/ben i pulverlakkert stål.
  • Maksimal belastning 315 kg
  • Vekt: 14 kg
  • Lengde: 182,9 cm
  • Bredde: 75,2 cm
  • Høyde: 74,3 cm
  • Sitteplass til 6 personer
  • Planet 120, 160, 180

Bruksområdene på våre klappbord er tilnærmet ubegrenset. Kan bla brukes til:

Arrangementbord Eventmøbler Eventbord Pakkebord Utpakkingsbord Bankettbord Buffetbord Anretingsbord Restaurantbord Arbeidsbord Oppleggingsbord Storkjøkkenbord Serveringsbord Verkstedbord Avlastningsbord Pakkebord Monteringsbord Slaktebord Kjøttskjæringsbord Viltslaktebord Bankettbord Worktop Ståbord Cocktailbord Hotellbord Disk