Plasthall – for kjøp, leie og leasing

En plasthall er en effektiv måte å øke lager- eller produksjonsarealet. Våre plasthaller har kort leveringstid og er optimalisert for en hurtig montasje. Plasthallene tilpasses det lokale klimaet og er motstandsdyktige mot vær og vind. Hallene kan plasseres på det meste av underlag og i de fleste tilfeller er det ikke behov for betongfundament.

Romslige lagerlokaler i en plasthall

Vi har lang erfaring med både små og store plasthaller. De er fleksible og leveres i både standard- og spesialutførelser. De spesielt tilpassede hallene følger dine krav til størrelse og spesifikasjoner. Alle våre lagerhaller er romslige og har god takhøyde. Dette gir et sunt og effektivt arbeidsmiljø, som igjen kan redusere risikoen for arbeidsskader og øke effektiviteten. Hallene kles med PVC-duk av høy kvalitet som er produsert spesielt for det nordiske klimaet med våre store vind- og snøforhold.

Leie eller kjøp av plasthaller til en fornuftig pris

Hallgruppen leverer flere ulike typer av plasthaller til virksomheter som står ovenfor logistiske utfordringer eller har behov for ekstra lagringsplass i forbindelse med økte produksjonsvolum. Våre plasthaller kan brukes til så mangt, og det er dine behov og ønsker som står i fokus.

Vi har et team av dyktige ingeniører og rådgivere som gjerne hjelper deg gjennom hele prosjektet – fra innledende design til byggesøknad og ferdig bygg. Ta kontakt med en av oss eller legg igjen din kontaktinfo så tar vi kontakt med deg.

Visste du forresten at vi tilbyr plasthaller med integrerte vantvegger for lagring av løsmasser i bulk? Ta gjerne en titt her: bulkhall

Valgmuligheter

Bredde Høyde Lengde Størrelse Løftbart Flyttbart Farge Isolert duk Stålplate Sandwichkassetter

Tilvalg

Avfukting Belysning Ventilasjon Varme Gulv Porter Dører Logo Sluser