Nyheter

Hallgruppen på fremmarsj i Danmark etter rekordår i 2021

Vaksinasjonstelt samt telt med store tak til byggeplasser bidro til et rekordår i 2021 for Hallgruppen i Danmark. Nå har Hallgruppen, som sørger for rask og effektiv bygging av telt, haller, kontor- og produksjonslokaler, blikket rettet mot det danske markedet hvor det skal settes fart på veksten.

Hallgruppen har, med prosjekter i 45 land, på få år er blitt en internasjonal aktør med en omsetning på mer enn 568 millioner DKK, og har ambisjoner om å vise danskene at telthaller og arbeidstelt er fremtiden.

2021 var et rekordår i den raskt voksende danske virksomheten til den norskeide Hallgruppen, og leverandøren har opplevd økende etterspørsel etter telthaller de seneste årene. «Det danske markedet har i disse årene vært under endring», sier Kim Jansdorf som er direktør for Hallgruppen i Danmark.

«Det danske markedet er tradisjonsbundet, og telthaller har ikke vært særlig anerkjent. Få har vært er ute etter raske og gode løsninger. Men nå ser vi en endring i markedet, hvor flere får øynene opp for slike produkter. Derfor har vi også en klar ambisjon om å få fart på virksomheten i Danmark», sier Kim Jansdorf. Videre sier han:

«Hallgruppen har unike produkter, rask levering og et varelager av en størrelse som ingen av konkurrentene våre kan matche. Dette er noe stadig flere på det danske markedet oppdager. Vi er inne i en spennende fase, og vi har en ambisjon om å vokse kraftig i de neste årene.»

Fra vaksinasjonstelt til padelhaller

Hallgruppen har det siste året levert både isolerte vaksinasjonstelt til det offentlige i forbindelse med koronaepidemien, og den første padelhallen i Danmark. Prosjektene spenner vidt hos totalleverandøren, og med utsikt mot vekst på det danske markedet søker Hallgruppen nå nye medarbeidere.

«Vi har mange nye, spennende prosjekter på gang i 2022, og vi vil få bruk for nye, dyktige medarbeidere på de fleste områder. Så nå er tiden inne for alle som vil være med å bygge noe nytt på det danske markedet», sier Kim Jansdorf.