Nyheter

Reiser nytt Bilco-bygg i rekordtempo

To år etter at Bråtens Bilco i Hokksund brant ned, bruker Hallgruppen fire måneder på å reise et nytt to etasjers bygg på stedet.

Det tok over to år fra Bråtens Bilco i Hokksund brant ned til grunnen, til selskapet kunne starte arbeidet med gjenoppbygging. Nå bruker Hallgruppen fire måneder på å reise et to etasjers bygg på rundt 300 kvadratmeter.

– Planprosessen har tatt tid, fordi vi benytter anledningen til å utvide med vaskehall og bensinstasjon. Men Hallgruppen har bistått oss underveis med gode råd, innspill og veiledning, som virkelig har gjort jobben enkel for oss! Nå som byggingen er i gang går fremdriften på skinner, og vi gleder oss til nye lokaler er klare for bruk i september, sier daglig leder Bjørn Bråten i Bråtens Bilco.

Effektiv byggeprosess

Nybygget i stål bygges inntil et eksisterende verksted, og vil romme både kontorer og nytt kundemottak for verkstedet. Fasaden på verkstedet skiftes, slik at det blir en god helhet mellom eksisterende og nytt bygg, og en ny dør åpner opp mellom de to byggene.

– Vi er glade for å bistå Bråtens Bilco med rådgivning underveis, og for å levere et kostnadsbesparende og effektivt bygg raskt. Vi startet arbeidet i juni, og i løpet av to dager var veggene oppe og bygget tett. Nå er det bare en drøy måned igjen til alt står klart for innflytting, sier prosjektleder Anders Karlstad i Hallgruppen.