Presse

Hallgruppen med flere lokale ansettelser

Med sterk omsetningsvekst og stor pågang av nye oppdrag, planlegger Hallgruppen 50 nye ansettelser i løpet av året og neste år. Nå er de fem første på plass, mens jakten på flere ansatte fortsetter.

Hallgruppen har passert en halv milliard i omsetning, og trenger flere ansatte for å ta unna oppdrag. Nå er fem nyansatte på plass.

– Vi har fått fem dyktige ansatte om bord, men vi trenger fortsatt flere folk! Her går det unna i høyt tempo, både med jobb og ansettelser. Ta kontakt hvis du vil jobbe i et internasjonalt selskap med høyt tempo og spennende oppdrag, sier adm. direktør Lars Dalsgaard i Hallgruppen.

Endre Søholt Aas (44) er ansatt som HMS- og kvalitetsansvarlig. Han kommer fra Avinor, der han jobbet med drift og forvaltning tett opp mot utbyggingsprosjekter. Han har også flere års erfaring med offshore og offshorekraner, blant annet fra TTS Ships Eqipment og National Oilwell Warco.

– Jeg begynte i Hallgruppen fordi det er et spennende selskap med godt og fleksibelt arbeidsmiljø, og sterkt fokus på gjennomføring. Jeg vil bidra til struktur og helhetlig arbeid på tvers i selskapet, som vil gjøre oss enda bedre – og enda raskere, sier Aas.

Ann-Christin Kulsrud (55) starter i stillingen som prosjektsjef Bygg i oktober. Hun er utdannet høyskoleingeniør VVS ved Oslo Ingeniørhøyskole, og har solid bakgrunn som prosjektleder og prosjekteringsleder i selskaper som Backe, Avinor, Forsvarsbygg, Sjåtil&Fornæss, Hallmaker Stålbygg og ulike ventilasjonsentreprenørfirmaer.

– Hallgruppen vokser raskt og har full fart fremover, med flat struktur, korte beslutningslinjer og raske avgjørelser. Jeg gleder meg til å lede prosjektlederavdelingen, og bidra til å bygge opp systemer og struktur som gir et solid grunnlag for videre vekst, sier Kulsrud.

Bjørn Arild Lorvik (54) er ansatt som prosjektleder Bygg. Han er utdannet sivilingeniør, har flere års bakgrunn fra teknisk etat i kommunal sektor, og har jobbet både på byggherre- og entreprenørsiden, bl.a. hos Skanska og Norconsult.

– Hallgruppen er en lokal bedrift som satser internasjonalt, med store, parallelle prosjekter og stadig flere folk på laget. Det er spennende å få være med på veksten, og sikre en god systematikk og kvalitet som tåler høyt tempo, sier Lorvik.

Anders Jakobsson (59) er ansatt som anleggsleder Bygg i Hallgruppen, etter å ha jobbet åtte år som anleggsleder i Hent. Jakobsson er utdannet tømrer, sertifisert i tiltaksklasse 3 betong, og har 40 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.

– Her i Hallgruppen er det høyt nivå, stor takhøyde og bra folk. Vi er et lag som vil fremover, samtidig som ledelsen har et sunt syn på drift av selskapet. Jeg liker å jobbe i et ungt miljø, samtidig som jeg har mye å tilføre i form av solid og lang erfaring på byggsiden, sier Jakobsson.

Trond Lundby (40) er ansatt som anleggsleder Bygg. Lundby har fagbrev som tømrer, og har blant annet jobbet som bas i Block Watne og med utleie av lift og maskiner til bygg- og anleggsbransjen.

– Her i Hallgruppen går det unna – miljøet er offensivt og fremoverlent. Jeg har lang erfaring som håndverker og ti års erfaring fra salg, og begge deler kommer godt med. Alt handler om god kommunikasjon, å prate med folk, samtidig som du vet hva du prater om, sier Lundby.