Ledige stillinger

Vi trenger flere dyktige kollegaer 

Hallgruppen opplever stor nasjonal og internasjonal vekst, og søker derfor flere nye medarbeidere.

Organisasjonen er svært dynamisk og selskapet vokser hurtig. Vi søker deg som liker aktive og utfordrende oppgaver i et teambasert miljø, nasjonalt og internasjonalt.

Hallgruppen omsetter for ca. 500 millioner og har sitt hovedkontor på Frogner utenfor Oslo. Vi er etablert i 5 land, og har levert vår produkter til alle verdensdeler.


Send kortfattet søknad og CV til:
post@hallgruppen.no 

Nå søker vi ansatte til følgende stillinger i Norge:

 • Markedskommunikasjon
  Du er selskapets stemme ut i digitale kanaler og sørger for selskapets synlighet på den digitale flaten. Du vil ha ansvar for kampanjer, utvikling av hjemmesider, digital markedsføring og utarbeidelse av grafisk materiale. Du vil jobbe sammen med våre avdelingsledere over flere land, samt øvrige markedspersonell i våre avdelinger internasjonalt. 

 • Industridesigner
  Du har et talent innen å fange en idé og kjapt utvikle, visualisere og fremme konsepter – uten å miste de tekniske begrensningene. Du tilpasser deg lett oppdragets form, enten det er et detaljorientert eller en overordnet idé. Du tar del i og viderefører selskapets nyutviklingsprosjekter nasjonalt og internasjonalt.

 • Innkjøp- og logistikk koordinator 
  Som medarbeider hos oss skal du skal sammen med innkjøpsteamet planlegge produksjon, foreta innkjøp og koordinere transporten av varer inn til vårt lager og ut til prosjekter. Som innkjøp- og logistikk koordinator i Hallgruppen er du med på å kontrollere innkjøpsprosessen fra bestilling til varene er levert hos kunden, samt følge opp leverandører underveis i prosessen.

  Tidligere erfaring med innkjøp og logistikk er et pluss, men absolutt ikke noe krav. Det viktigste er at du er en driftig og målrettet person som liker å jobbe i høyt tempo, og har et sterkt ønske om å lære og utvikle deg selv.

 • Siv. Ingeniør 
  Du bør ha erfaring med dimensjonering av stål- og aluminiumkonstruksjoner etter gjeldende eurocode standarder. Du bør ha en konstruksjonsteknisk (gjerne byggrelatert) bakgrunn med utdannelse på siv.ing/master nivå og minimum 5 års relevant erfaring. 

 • Montasjeleder / montør
  Du har god teknisk innsikt og generell know-how. Mange av Hallgruppens prosjekter er teknisk utfordrende og vi søker montører som kan være med å levere i tråd med Hallgruppens høye standard. Har du erfaring fra samme eller lignende arbeid er det er fordel.

 • Salgskonsulent
  Du har kremmerånden i ryggen og vet å finne gode løsninger for kunden. Du håndterer en hektisk hverdag, god på å bygge relasjoner og utvikle segmenter.

Send kortfattet søknad og CV til: post@hallgruppen.no