Sportshall / Idrettshall

Padelhall

Hallgruppen leverer både isolerte og uisolerte padelhaller til hele Norden. Padelhallene kan designes for 2, 4 eller 6 baner – eller helt etter dine ønsker. Med Hallgruppens konsept for padelhaller leverer Hallgruppen kostnadseffektive løsninger for denne type idrettshall. Hallgruppen har levert flere padelhaller i Norden og vi er klare for å levere enda flere!

Padelhall

Padelhallar med dimensjonert for nordiske forhold

Hallgruppens padelhaller bygger videre på vår erfaring innen produksjon og oppsett av idrettshaller, lagerhaller, verkstedhaller og større logistikkhaller for blant annet idrettsforeninger, bygg og anleggsentreprenører samt aktører innenfor industrien. Våre padelhaller konstrueres med en bærekonstruksjon av stål. Bærekonstruksjonen dimensjoneres for de lokale føringer for snø- og vindlast og andre myndighetskrav. På denne måten kan du som kunde være trygg på at Hallgruppens haller er dimensjonert for tiltenkt lokasjon og bruk. Hallgruppen er CE-sertifisert og har sentral godkjenning innenfor relevante fagområder.

Padelhall 2

Hallgruppens haller leveres med et bredt spekter av ytterkledning – fra uisolerte og isolerte dukhaller til konvensjonelle idrettsbygg med sandwichkassetter – dette gir muligheten til å tilpasse leveransen etter dine ønsker, krav og økonomiske rammer. Uansett løsning kan du være trygg på at hallen har lang levetid både på kledning og konstruksjon. Det finnes flere muligheter for tilvalg innenfor varme, ventilasjon, belysning, porter, vinduer og gangdører.

Ta kontakt for å snakke med en av våre erfarne konsulenter.

Padelhall 3
Vil du at vi skal kontakte deg?
Vi vil besvare dine spørsmål