Haller

Trenger du en ny produksjonshall eller mer lagerplass? Hallgruppens haller kan brukes til de fleste formål. Vi leverer Bulkhaller, Sportshaller, Lagerhaller, Telthaller, Isolerte haller, Multihaller, Havnelager, PVC haller og mye mer.

Hallgruppen tilbyr salg og utleie av alle typer haller og lagerløsninger som er spesielt designet til å motstå utfordrende klimaforhold som snø, vindbelastning og korrosive miljøer. Hallene kan designes til dine spesielle behov med hensyn til lengde, bredde, høyde og materialvalg. Våre dyktige ingeniører, arkitekter og prosjektledere hjelper deg gjennom prosjektet fra innledende design og planlegging frem til ferdig bygg. Normalt sett leveres Hallgruppens haller som en varmgalvanisert fagverkskonstruksjon med enorm motstandsdyktighet mot korrosjon. Hallgruppens haller er designet i henhold til gjeldende eurokoder og nasjonalt regelverk. Hallene kan forankres med jordspyd, ekspansjonsbolter, lodd eller en kombinasjon av disse.

Hallgruppen legger stor vekt på å gi våre kunder den beste og mest kostnadseffektive løsningen. Vår fleksible organisasjon og store nettverk betyr at vi kan levere produkter av høy kvalitet på kort tid. Vi forstår at alle virksomheter har unike behov!

Vi tilbyr også kundetilpassede finansieringsløsninger i form av kjøp, leie og leasing på både faste og midlertidige haller. Våre salgskonsulenter hjelper deg med å finne en løsning som passer til ditt behov og budsjett. Kontakt oss idag!