Event

Rammetelt & Store Partytelt

Rammetelt er en type telt med ramme i aluminium og teltduk i PVC. Teltene leveres i forskjellige bredder og forlenges med moduler i lengderetningen.

F_Nato_aerial

Teknisk info:

- Teltene kan leveres med vindusvegger eller tette vegger. Vi kan også levere tilbehør som f.eks. innvendig lining/drapering i taket som gir ett fint inntrykk inne i teltet. I tillegg har det en viss isoleringseffekt ved bruk om vinteren.

- Rammeteltene forlenges med 3 eller 5 meters moduler, det samme gjelder økning av faste bredder. Eksempler på bredder kan være 6, 9, 12 meter som da har en lengderetningsmodul på 3 m. Telt med bredde 10, 15, 20, 25, 30 m eller mer påbygges i lengden med moduler à 5 meter. Vegghøyder kan være 2,30m, 3m, og 4 m.

- Et rammetelt kan da for eksempel være 9x21 m med vegghøyde 2,30. Et annet eksempel kan være et større telt på 20x30 m med en vegghøyde på 3 eller 4 m.

Hvor stort telt trenger jeg?

Vi beregner ca. 1 m2 telt pr. person som skal inn i telt. Tillegg på evt. scene, barløsninger, dansegulv ol.

Bruksområdene på rammetelt er ofte forbundet med: 

Store event, utstillinger, messer, partytelt, kulturarrangement, festivaler, offentlige arrangement, idrettsarrangement

Vi leveres også alt av tilbehør som: 

Eventmøbler, bord og benkesett, klappbord og klappstoler, eventgulv, plastgulv av ekstrem høy kvalitet, bankettstoler, bankettbord, duker og pyntetrekk til møbler osv.

F_eventtalt
F_eventhall (2)
F_eventhall2
F_eventtelt2

Rammeteltene kjennetegnes av at de har innvendig fritt spenn, ingen innvendige støtter eller teltben som tar plass inne i teltet. Denne telttypen brukes ofte til større arrangement, event, konserter osv. der f.eks. våre Pop up telt blir for små. Fargen på teltene er ofte hvit, men andre farger kan skaffes på bestilling.

Teltene er lette og montere. De monteres på bakkenivå og hver bue løftes for hånd eller heises opp med kran når teltene blir av en gitt størrelse. All teltduk trekkes på rammen fra bakken. Forankring skjer ofte med jordspyd eller betongelementer.

Vi skreddersyr telt og inventar til ditt behov. Ta kontakt med oss i dag for en teltprat.

F_eventtalt (3)
Vil du at vi skal kontakte deg?
Vi vil besvare dine spørsmål