Quick-up & Pop-up

Åstedstelt og Redningstelt

Hallgruppen sitt Åstedstelt og redningstelt passer perfekt til dere i politi, kripos, brann eller ambulansetjenesten.

F_räddningstält2_FB

Redningstelt 3x6 m fra Hallgruppen

F_räddningstält_FB

Alle våre telt kan leveres i en rekke standard farger og kan også preges med logo til den aktuelle etats behov og ønsker. Vi tilpasser teltet slik du/dere ønsker. Kvaliteten på alt fra rammer til trykk holder markedets seneste utvikling og teknologi. Kontakt oss i dag så blir vi enige om oppsett som passer akkurat dere!

Bruksområder kan være:

- Skjerming og hindre innsyn
- Sikring av tekniske spor
- Rask etablering av midlertidig «kommandosenter»
- Messer eller foredrag
- Øvelser og trening

Lagerførte størrelser:

2x2 m, 3x3 m, 3x6 m, 4x4 m, 4x8 m i standardfargene: hvit, grå, sand, blå og sort. Spesialfarger og størrelser kan leveres på forespørsel. Standardfarger leveres normalt i løpet av 2-3 dager, de kan enten hentes på vårt lager, eller vi kan ordne med frakt.

Spesifikasjoner:

Tak og vegger er produsert av et brannhemmende kraftig polyesterstoff/duk som er svært motstandsdyktig mot UV stråler (600D UV). Sømmene tapes på innsiden for å bli 100% vanntette. På bestilling kan tak og vegger leveres i spesialfarger og i EXTREME kvalitet: duk av PVC. Veggene monteres med borrelås til takets kappekanter og har en egen forsterket borrelås for innfesting til teltben. Veggene festes sammen med glidelås i lengderetningen. Pop up / Quick up teltene kan brukes til alle årstider, men vi gjør oppmerksom på at de ikke er konstruert for belastning fra snø på taket.

Hvorfor velge Hallgruppen som leverandør på ditt nye Pop Up telt:

- Ansatte har høy kompetanse og lang bransjeerfaring
- Rask levering og kundefokus
- Produkter av høy kvalitet og god pris

Vil du at vi skal kontakte deg?
Vi vil besvare dine spørsmål