Event

Quick-up & Pop-up

Quick Up teltet beskytter mot sol, regn og vind, er hurtig og montere og enkelt å transportere. Pop Up-rammen kommer sammenfoldet som et "trekkspill" uten noen løse deler og splinter.

Pop up-rammen er produsert i aluminium. Overflaten har en sølvfarget glans. Aluminium har utmerket korrosjonsmotstand og holdbarhet, i motsetning til stålrammer, og kan brukes hele året rundt.

Alle våre QU telt kan leveres i en rekke standard farger og kan også preges med logo, bilder og tekst. Vi skreddersyr teltet slik du/dere ønsker. Kvaliteten på alt fra ramme til trykk holder markedets seneste utvikling og teknologi.

Kontakt oss i dag så blir vi enige om oppsett som passer akkurat dere.

F_20190609_103031-002
F_QU_market

Spesifikasjoner:

Tak- og vegger er produsert av et brannhemmende kraftig polyesterstoff/duk som er svært motstandsdyktig mot UV stråler (600D UV). Sømmene tapes på innsiden for å bli 100% vanntette. På bestilling kan tak og vegger leveres i spesialfarger og i EXTREME kvalitet: duk av PVC. Veggene monteres med borrelås til takets kappekanter og har en egen forsterket borrelås for innfesting til teltben. Veggene festes sammen med glidelås i lengderetningen. Pop up / Quick up teltene kan brukes til alle årstider, men vi gjør oppmerksom på at de ikke er konstruert for belastning fra snø på taket.

Lagerførte størrelser:

Pop Up teltene leveres i to ramme typer: (kan skaffe andre varianter på bestilling)

EXTREM: 50x50mm sekskant ben profil med 1,8 mm tykt gods
PROFF: 40x40mm firkant ben profil med 1,8mm godstykkelse.

Størrelser bla.: 2x2 m, 3x3 m, 3x6 m, 4x4 m, 4x8 m i farene: hvit, grå, sand, blå og sort. Andre farger og varianter kan leveres på forespørsel.

 

F_dirt
F_sport-idrettstelt

Bruksområdene på Quick up telt er tilnærmet ubegrenset. Kan bla brukes til:

Skiftetelt - racingtelt - depottelt - håndverkertelt - smøretelt - reklametelt - salgsbod - monteringstelt - åstedstelt- terrassetelt - foreningstelt - startbod - sportstelt - logotelt - profileringstelt - messetelt - partytelt - idrettstelt - sponsortelt - messetelt - profileringstelt - gocart telt

Vil du at vi skal kontakte deg?
Vi vil besvare dine spørsmål